torsdag 27. august 2015

Utreisedagen!

Så var den store dagen kommet - alt er klappet og klart, alle store og små detaljer er på plass. Huset er leid ut, bilene er bortlånt, flyttelasset har kommet seg gjennom tollen på Heathrow og nøklene til Meadow End ligger og venter på oss hos Dear Jack.

Taxi (stor) bestilt til kl 09:00
Flyavgang 11:50
Leiebil på terminal 5 kl 14:00
Leietaker overtar huset vårt kl 14:00
Hente nøkler til Meadow End innen kl 18:00
Flyttelasset kommer i morgen kl 11:00

Hva gjør man så når British f***ings Airways finner det for godt å kansellere hele flyvningen!? Og tilby oss en ny flyvning seks timer senere!?


Bilderesultat for british airways


Jo, da puster man inn med munnen og ut med nesen (eller var det omvendt?). Først finner vi en flyvning med snille, norske SAS som "kun" går tre timer senere, kl 15:05, og så kansellerer vi hele BA-right-back-at-you. Ringer Taxi'en og utsetter avreise med den til kl 12:00. Og da er det jo fremdeles hele to timer til megler skal overlevere huset vårt til leietaker.

Leiebilen som står og venter på oss på Terminal 5 blir flyttet til Terminal 2 noen timer senere, og Dear Jack gis beskjed om at nøklene først hentes i morgen tidlig.

Alt på stell med andre ord.

Og plutselig tre timer ekstra til rådighet. Barna koser seg med Netflix, Ph sover litt frokost på den nyimpregnerte sofaen og jeg tar en ekstra kopp kaffe og blogger.


Aldri så galt at det ikke er godt for noe..



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar