søndag 13. september 2015

Livet i Meadow End

Meadow End er fremdeles uten wi-fi, men det begynner å nærme seg den store dagen for installasjon nå. Vi er lovet å være på nett på onsdag - så får vi jo se!

I mellomtiden begynner livet i Meadow End å ta form. Vi har fremdeles ikke et eneste møbel i stua, alle fire sover på madrasser på gulvet, men vi har kjøleskap, vaskemaskin og i morgen kommer det også en liten oppvaskmaskin!




Meadow End er en typisk English Cottage som ble bygget før eller etter en krig vil jeg tro. Sjarmerende detaljer som høye, vridbare dørklinker, vinduer med enkle glass og finurlig åpne/lukkesystem og knirkende, teppebelagte gulv over alt, bortsett på badene og kjøkkenet heldigvis!



Her er inngangsdøren vår, posten kommer inn luken under håndtaket midt på.



Det er vel intet engelsk hus som ikke har en back door, 
her er vår direkte ut fra kjøkkenet
(at det samler seg mengder med sko ved inngangen er et internasjonalt problem)

Det store eiketreet i hagen har vi skrevet om tidligere, i tillegg har vi stor plen, drivhus, tørkestativ og en utebod - alt av varierende alder og kvalitet.



Rett over veien er en av inngangs-veiene til New Forest, 
og her observerer vi stadig turgåere, syklister og hester som skal ut på tur.



Her er huset vårt i bakgrunnen, turistbussen suser forbi 
og jentene som har vært på sykkeltur i skogen i front


Vi har helt fra første dag følt oss veldig hjemme i dette rare, morsomme huset, og vi har funnet oss vel tilrette. Hverdagene med skole og jobb fungerer også bra, men vi er alle fire veldig slitne på grunn av alle nye inntrykk og opplevelser. 



Vi fikk også en veldig hyggelig velkomst da vi kom til Meadow End. Landlady Jane hadde satt igjen en flaske tørr prosecco til oss som velkomstgave (how did she know..?)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar